APPLE Smartwatch Watch 9 GPS 45 mm carcasa Aluminiu Pink si Curea Sport Light Pink M/L Roz
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

APPLE Smartwatch Watch 9 GPS 45 mm carcasa Aluminiu Pink si Curea Sport Light Pink M/L Roz

2.399,00 lei (inclusiv TVA) 2.015,97 lei (fara TVA)
cu TVA
block In stocul furnizorului, livrare 7-10 zile

Credit module tbi bank 3.3.0

137.03 Lei x 24 rate


Apple Watch Series 9 te ajuta sa ramai conectat, activ, sanatos si in siguranta. Noul model aduce Double-Tap, un mod magic de a interactiona cu Apple Watch, un ecran si mai luminos, Siri mai rapida pe dispozitiv si Precision Finding pentru iPhone.

Cel mai esential companion pentru o viata sanatoasa este acum si mai puternic. Cipul S9 permite un afisaj super luminos si un mod nou magic de a interactiona rapid si usor cu Apple Watch fara a atinge ecranul. Functiile avansate de sanatate, siguranta si activitate ofera informatii detaliate si te ajuta atunci cand ai nevoie. Iar aplicatiile reproiectate din watchOS iti ofera mai multe informatii la o privire.

Double-Tap: Un nou mod magic de a interactiona cu Apple Watch, fara a atinge ecranul. Poti folosi dublu-apasare pentru a deschide aplicatii, a controla muzica si a face multe altele.

Ecran si mai luminos: Ecranul Apple Watch Series 9 este cu 20% mai luminos decat cel al modelului anterior, ceea ce il face mai usor de vazut in orice conditii de iluminare.

Siri mai rapida pe dispozitiv: Siri este acum mai rapida si mai inteligenta pe Apple Watch. Poti sa-i ceri lui Siri sa faca lucruri precum sa seteze alarme, sa trimita mesaje si sa controleze dispozitivele inteligente, fara a fi nevoie sa iti scoti telefonul.

Precision Finding pentru iPhone: Precision Finding te ajuta sa localizezi iPhone-ul pierdut cu o precizie mai mare decat oricand.

Cip S9: Cipul S9 este cel mai puternic cip de ceas de la Apple de pana acum. Ofera performante mai rapide si o autonomie mai buna a bateriei.

Functii avansate de sanatate, siguranta si activitate:Apple Watch Series 9 are functii avansate de sanatate, siguranta si activitate, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac, senzorul de oxigen din sange, functia de detectare a caderii si functia de detectare a accidentelor.